Labels

Tuesday, December 23, 2008

APA KATA ORANG LAIN (AKOL)




BARANGKALI kita biasa dengar "saya ni baik orangnya walaupun nampak garang" ataupun "Sebenarnya saya adalah seorang yang peramah walaupun jarang bercakap". Walau apapun yang kita kata, orang akan melihat apa yang kita buat. Berikut adalah apa yang anak buah kata mengenai diri saya AKOL:

Sesi ‘ SUGAR GRAM ‘ Semasa Program Team Building BPM 2008
Di Genting View Resort Pada 17 - 19 Disember 2008


1. You ’ ve been a great boss , and as a person , you are great too.
I adore you as a fatrher figure.
Really hope you’re doing well in your future undertaking.


2. Seronok dapat simbah air kat you. Bukan senang nak simbah air kat Bos.


3. Saya sudah makin mengenali anda, sebelum ini saya rasa ada gap, nak bagi salam pun segan. Lepas ni saya rasa ok.


4. Salam, Team Building kali ini 1st time saya bercakap dengan En Mat . Saya bukan tak nak tegur , tapi malu. Ha….ha…..ha…


5. Lawak gila betul, tak sangka En Mat beri kerjasama yang sungguh baik.

6. Thank you for everything . Hoping to learn more from you. Terima kasih atas menerima saya dengan mesra.

7. Mula-mula nampak serius, lama-lama nampak cepat mesra.


8. Aku sangka kau seorang yang serius tapi setelah mengenalimu , ku tahu kau juga gila-gila. Walaupun usiamu jauh lebih tua.

9. Terima kasih atas bimbingan.

10. Walaupun taraf berbeza tapi jurang tak terasa n x pernah buat yang dibawah terasa hati …..BEST !!!.


11. Great Boss.

12. Biarlah sikap ceria dan sporting anda akan terus di kekalkan di BPM. Jadikan hari –hari yang mendatang sentiasa ceria. Semoga keceriaan dan kegembiraan dapat mengurangkan penyakit-penyakit yang anda hadapi “ Jangan Lupa Ambil Ubat “ GAOT =GO OUT

13. Baguslah En Mat seorang yang sporting Hoorey……Hoorey….Hoeray.
Seorang Boss yang ceria, baik hati tapi SMART.

14. Semasa di pejabat saya rasakan En Mat macam ada angin sebab kadang-kadang ok kadang-kadang ko.


15. Thanks for treat me as your friend. Senang bergurau dengan En Mat dengan syarat tak keterlaluan.

16. Semuga ceria dan sihat sejahtera selalu.

17. Walau pun tugas-tugas saya tak seberapa tapi saya bahagia menjalankan tanpa merasa bosan atau pun bebanan tugas.

18. Tuan ada ketokohan untuk menjadi seorang pemimpin sebab kejayaan tuan dalam membimbing group bos bos bos dengan cemerlang.

19. “ Enjoy sangat dengan joke anda menceriakan 3 hari saya di sini “

20. Kekalkan keceriaan tuan….

Apa kata anda?.

3 comments:

Syati said...

rupanya MBA ni seorang yg. ceria, keep up the mood!

abd.samad said...

Marilah joint group berbasikal
Duduk lama kat belakang monitor tidak menambahbaikan kesihatan
Walaupun keja di Kem. Kesihatan
En. Mat boleh advise, free advise

MBA said...

hmmmm..... jika alasan tidak ada basikal, saya boleh pinjamkan MTB