Labels

Wednesday, February 22, 2006

SATU DUA TIGA

SATU

Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi, Perdana Menteri kita telah dianugerahkan ijazah Doktor Kehormat dalam bidang teknologi oleh Curtin University, Australia.

Jadi selepas ini apakah nama gelaran kepada YAB PM?

Datuk seri (Dr.) Abdullah Ahmad Badawi kot?

Mengapa orang yang ada ijazah PhD dipanggil Doktor (Dr.)?

DUA

Big Foot.
Apa ke benda ni?
Logik ke 40 ekor makhluk setinggi 4-5 tingkat bangunan ini wujud di hutan Johor?

macam-macam cerita didengar.

TIGA

Bekas PM kata yang sesiapa yang nak jumpa presiden Bush mesti bayar duit kepada pelobi. Itu bukan rasuah, sebab ia adalah sistem di Amerika dan ia dibuat secara terbuka.

Maknanya rasuah dibuat secara tertutup?

2 comments:

Zareda said...

ada ke bigfoot atau orang lenggor tu? so far renjer renjer kat opis zar ni tak delak pengalaman jumpa orang lenggor ni?

zino said...

zar
dia tunggu zar masuk utan baru nak muncul kot hehe