Labels

Friday, January 01, 2016

BUKU TERKINI


TERBITAN TERKINI ITBM:  Setiap buku harganya RM15.00. Tiga buku harganya RM45. Jika beli semua buku ini, kami berikan diskaun 30%. Hanya dari @mobilebookcafe secara POS. Boleh tempah melalui emel: info@mobilebookcafe.com
1. Kuasai Kemahiran Menulis: RM15.00
Apakah sumbang saran? Bacalah buku ini untuk mengetahui jawapannya!
Ketahui Tip Penting untuk mengatasi rakan sekelas kamu melalui buku ini. Setiap buku padat dengan mnemonik yang mudah, tip yang senang diingat dan kemahiran belajar yang hebat. Bacalah Kuasai Kemahiran Menulis untuk menjadi hebat di dalam kelas!
2. Kuasai Kemahiran Membaca: RM15
Apakah ciri-ciri teks yang membantu kamu membaca secara dalam talian? Bacalah buku ini untuk mengetahui jawapannya!
Tip Penting untuk mengatasi rakan sekelas kamu melalui buku ini. Setiap buku padat dengan mnemonik yang mudah, tip yang senang diingat dan kemahiran belajar yang hebat. Bacalah Kuasai Kemahiran Membaca untuk menjadi hebat di dalam kelas!
3. Kuasai Matematik: RM15Apakah helah pendaraban yang boleh kamu lakukan dengan jari? Bacalah buku ini untuk mengetahui jawapannya!
Ketahui Tip Penting untuk mengatasi rakan sekelas kamu melalui buku ini. Setiap buku padat dengan mnemonik yang mudah, tip yang senang diingat dan kemahiran belajar yang hebat. Bacalah Kuasai Matematik untuk menjadi hebat di dalam kelas!

No comments: